Veel gebruikte Plugins WordPress

Plugins zijn extra functionaliteiten die je aan je site kunt toevoegen. Hierbij een aantal toppers (in alfabetische volgorde):

AntiSPam Bee Zeg vaarwel tegen spam reacties op je WordPress blog of website. Antispam Bee blokkeert spam reacties en trackbacks effectief en zonder captchas. Het is gratis, zonder advertenties en voldoet aan de Europese normen voor persoonsgegevens.

AddToAny Laat bezoekers je berichten delen op populaire social media zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Google, WhatsApp, LinkedIn en.

Mollie Payments for WooCommerce: Wil je dat je bezoekers met iDEAL kunnen betalen, dan raad ik Mollie aan. Mollie heeft een gratis plugin voor Woocommerce: Mollie Payments for WooCommerce.

NextGEN Gallery: de meest populaire plugin voor afbeeldingen. Deze plugin heeft zeer veel mogelijkheden:  fotoalbums en fotogalerijen aanmaken, maar je kunt ook een lightbox, diashow, watermerk en meer  toevoegen. Naast de gratis versie met al heel erg veel opties is er ook een betaalde versie.

Tiled Galleries Carousel Without Jetpack  Geeft verschillende extra opties bij het aanmaken van een gallerij: tegels, rondjes of vierkantjes, lichtbox weergave.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin De meeste hosting providers maken een backup van je website, maar ik maak zelf ook nog backups. Omdat ik dan zelf kan bepalen wanneer ik wat backup. En er dan altijd bij kan wanneer ik wil. UpdraftPlus is een goede backup plugin

WP Smush zorgt ervoor dat de afbeeldingen extra geoptimaliseerd worden grootte. De laadtijd wordt hierdoor sneller. Bij het uploaden van foto’s worden deze dan in het vervolg automatisch verkleind.

Wordfence Security is een erg goede en volledige beveiligingsplugin. WordPress is het meest populaire CMS. En daarmee een gewild doelwit voor hackers. Je moet je site daarom goed beveiligen. Deze plugin installeren dus!

WooCommerce  is een goede plugin voor een webshop op je website. Woocommerce zelf is gratis. Maar als je er serieus mee aan de slag gaat heb je al snel betaalde uitbreidingen nodig.

Yoast SEO Verbeter je WordPress SEO: Schrijf betere inhoud en realiseer een volledig geoptimaliseerde WordPress site door gebruik te maken van de Yoast SEO plugin.

Plaats een reactie